søndag den 8. juni 2014

Belønning til mine travle fødder


Imorges var jeg igen tidligt oppe for at tømme ovn. Vaserne jeg havde brændt skulle ind på "Mit hjem mit slot" messen i Det Kongelige Danske Haveselskabs Have i Frederiksberg have. Jeg tog med ind med vaserne, så jeg lige kunne gå en runde og se på det hele. Jeg skulle ikke købe noget ;-)


Men så kom jeg til Lalaguna.dk  sko standen, og der stod de fedeste sandaler og råbte på mig.
kr. 1000,- er måske lidt meget for et par sandaler. Men købet undskyldes med at ynglingssandalerne er ved være slidt op og de kostede kr 700,- for 2 år siden. Fede er de ihvert tilfælde og fødderne glider lige ned i dem og føler sig vældig værdsat - de skal jo belønnes for de 10-15.000 skridt de går hver dag.

Nå men ellers er haven jo smuk som altid, det er mange år siden jeg var der sidst, - så det var lidt hyggeligt at gå rundt på de gamle stier og tjekke barndomsbænkene.
Dog synes jeg godt nok det er optrækkeri at forlange kr 115,- i entrè, når folk skal ind til mere end 170 butikker, som alle har betalt en formue for at stå der. Sæt prisen ned, så vil mange flere handle hos stadeholderne, som flere steder synes omsætningen var alt for lille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar