søndag den 13. april 2014

Et gammelt skrog


 Turen i Tivoli var rigtig hyggelig. Vi gik en runde og var inde og spise på Wagga Mamma. Det er ikke helt let for veganere at spise i Tivoli, men WM har nogle rigtig gode bud på mad ham den smukke kan spise.
Vi fejrer ikke rigtig fødselsdage, jul og den slags i min familie. Vi har også valgt gavebytteri fra. Så derfor fik jeg naturligvis ikke ret mange gaver. Dog plejer vi at give hinanden gaver herhjemme til fødselsdage. I år gav han mig en lille flok Kähler vaser og et par fede kondisko + et par sweatpants til træning.


Nu vi er ved træningstøj og sko kan jeg da godt løfte sløret for at jeg er begyndt at træne lidt i det skjulte.

Jeg har været syg med syg på (mere syg end mine normale kroniske sygdomme) siden nytår. Jeg har raget den ene sygdom / infektion til mig efter den anden og tilsidst kunne jeg slet ikke hænge sammen (derfor har jeg været meget dårlig til at tænde min pc og opdatere min blog osv). 
For et par uger siden slog det mig at jeg da nok havde sukkersyge fordi mange af de ting jeg har fejlet siden jul kan være tegn på sukkersyge. Så jeg bestilte en tid hos lægen. Desværre bor jeg i København, og derfor måtte jeg da lige vente 13 dage, på at komme til en undersøgelse hos lægen, som kan klares på få minutter. 
Ja jeg havde i den grad Diabetes2, så jeg blev sat i medicinsk behandling, og så skal jeg naturligvis tabe mig og dyrke mere motion!

Lorte fødseldagsgave at få ..... så blev man da lige mindet om at man var et gammelt skrog - BUM

Men ok jeg har selv lagt op til det. Jeg ved alle kvinderne i min familie får sukkersyge med alderen, og jeg har levet alt for godt (læs; ædt for meget og forkert). Jeg sidder ikke stille hen, faktisk suser jeg altid rundt. Men ok jeg må bevæge mig mere .............. og det gør jeg så!

2 kommentarer:

  1. Lækre gaver, glæder mig til at høre hvilken motionsform du vælger :)

    SvarSlet
  2. kære Gitte , ser først nu at du skriver du har fårt diabetes,det gør mig ondt st læse, men du klarer også den dygdom, det du skriver st du skal røre dig noget mere, ? jamen søde du , du farter jo rundt fra morgen ttil aften. jeg ønsker dig akt det bedste Gitte ❤️

    SvarSlet