torsdag den 23. januar 2014

Udspekulerede bæster
Jeg købte de her to vildt søde Sonny Angels for et par dage siden, og satte dem naturligvis straks frem så alle kunne beundre dem. Jeg er helt vild med at de har bar mås og de små bitte vinger, er da slet ikke til at stå for. Købte hajen fordi ham den smukke er surfer, og katten fordi ja jeg har jo et par af slagsen ;-)

Mine to skaldede bæster (læs katte) rager alle nye ting på gulvet. De har smadret dyre Kahler vaser, dyre figurer, robotter, malerier, lysestager, skåle, vaser osv - naturligvis altid det jeg er gladest for, fordi det er nyt og moderne. Så jeg går mere og mere over til pyntedimser der kan tåle en flyvetur, ned på gulvet højt oppe fra (jo højere jo bedre), gummi, plastik og træ.

Det er især Karl Gustav der er synderen, han sidder og kigger mig direkte i øjnene, mens hans alien arm skubber tingen ud over kanten. Det naturligvis ikke noget han kan gøre for, det er hans hånd der har sit helt eget liv. Suk, stakkels Gustav, hvor har han dog tit fået ballade, for noget han slet ikke kan styre (hvis du spørger ham).
Hvis han hiver noget på gulvet mens jeg ikke er hjemme, og jeg kommer hjem og råber op om "hvem der dog har gjort det", ja så kigger han direkte på lillesøster Ingeborg og siger noget der minder mistænkeligt om "AVVVV".

Nå men det var de her Sonny englebørn jeg kom fra, nu har de stået pænt på hylden i 3 dage uden at nogle har rørt dem. Karl Gustav værdiger dem ikke det mindste blik, hva tror du selv tænker han formodentlig, tror du at jeg gider hive plastik dimser på gulvet? - NÆ for det giver ikke larm og sjov i gaden med en sur mor.

2 kommentarer:

  1. Næ hvor er de søde, dem har jeg ikke set før.
    Han er ikke dum ham Carl Gustav :)

    SvarSlet