søndag den 13. oktober 2013

Del 2, Den store Myggopat, nu med påhæng.

Som om første nat ikke havde lært os noget om myg og Kreta. Det der udspiller sig nu må vel nærmest sammenlignes med en splatter gyser, eller det Stokholmske blodbad.
De to myg som den søde (Læs; psykopat ninjaen) kløvede sidste nat, havde nu hentet forstækninger fra nær og fjern. Nu var der sand mygge-invasion, de kom nærmest væltende i bølger ind af døre og vinduer, uden at vi opdagede det i første omgang.
Det var vidst først omkring da vi begyndte at føle os halv svimle af blodmanglen, at det gik op for os hvad der virkelig var gang i.

Ninjaen for herefter rundt i timevis med et medbragt børne krydsordsblad og klaskede / splattede store infame blodspækkede græker myg ud på de hvide vægge.
Det var mere eller mindre håbløst de var overalt i lejligheden, timerne gik og vi fik ikke lukket et øje.
Alle vinduer og døre var naturligvis hermetisk tillukkede, så det blev varmere og varmere ......... sveden drev og der udspillede sig et drama af dimensioner, som absolut ikke skulle foreviges på kamera.
Indimellem måtte vi ud på altanen og sætte os og køle lidt ned. Udenfor var der jo ikke myg, de var ALLE inde i lejligheden.

Jeg løb rundt svøbt i gårdagens ninja-lagen og kommanderede den ene myg efter den anden nedlagt.
Hvergang en var død, blev den sirligt tørret op / af væggen, spejlet eller andet interiør med en græsk serviet med blomster duft.
Vi startede med en pakke med 100 servietter, der var kun to tilbage da vi begge omkring klokken 5 faldt i en opgivende og totalt udmattet søvn, med lyset tændt. Vi orkede nemlig ikke længere at springe op og tænde lyset, når vi hørte den hvinende lyd bizzzzzzzzzzzzzzzzz ved vores ører.

5 timer senere stod vi begge klar i tøjet, vi måtte gøre noget, have fat i guiden og høre navnet på myg gå væk midler osv.. Vi var ganske enkelt desperate.
I Grækenland bruger man ikke ligefrem ord vi kan gætte eller i det hele taget læse (selv alfabetet kan vi ikke tyde).
Måske har guiden kunnet ane vores panik, for idag valgte han at komme hen til de forskellige lejligheder og spørge indover altanerne om der var noget han kunne hjælpe med.
Her var spørgsmålet ganske kort, hvad bruges og hvad virker bedst mod myg. Svaret var lidt længere og pænt fyldestgørende med navne på midler, myggemaskiner og anvisninger.

Vi tog straks i det store to etagers Spar supermarked og der købte vi både myggemaskiner, gift på spray, bomber og kanoner ......... nu skal de dø de sataner.

Model foto, de ægte er værre end denne tegning


Med til historien hører så også lige guidens forklaring om at vi er her i de varmeste måneder nogensinde, altså rekord varme for oktober nogensinde, og at det idag ville blive omkring 35-36 grader i skyggen (2 grader mere end igår) så han anbefalede at man lagde sig ned og holdt fuldkommen fri.
Jeg var ganske enkelt ved at kortslutte nu ....... ingen søvn, en lejlighed hvor der ikke var mulighed for at lufte ud, giftige myggemidler, og nu også en mavepine der sendte mig til tælling og utallige toiletbesøg.
Den søde rolige mand (nu iført almindeligt civilt tøj) var ikke sen til at komme ud af døren og ned i receptionen med 40 Euro i hånden, for at hente betjeningen til aircondition lyksagligheden som hænger i lejligheden, men kun virker når man betaler for det.
Efter et par timer med døre og vinduer lukkede, liggende gispende på sengen / hængende på toiletkummen, med blodmangel fra nattens mygge-inversion og nu slem dehydrering fra andre manglende kropsvæsker, lykkedes det at få rum temperaturen ned på 23 grader (det er 13-15 mindre end ude på altanen i skyggen).

Der blev helt stille i rummet, nu lå vi der begge indhyllet i hvert sit lagen fordi der var iskoldt, som to slatne søpølser, og vi sov.

Model foto, ikke den ægte vare ;-)
 

1 kommentar:

  1. Stakkels jer... Det er psykisk terror af værste skuffe :)

    SvarSlet