onsdag den 7. november 2012

Så blev det ellers også vinter her

For god ordens skyld,
skal jeg lige gøre opmærksom på
 at dette foto er en dansk regnbyge :-)
- Uha idag vågnede vi op til det de indfødte kalder vinter .......... regn, blæst og 21 grader. Der er ikke et øje ude idag, de sidder alle hjemme foran kaminen, med fleece hjemmedragten og pels sutskoene, og de fryser uha hvor de fryser.

De er jo fuldstændig overbevist om at vi ER vikinger og der går isbjørne rundt på Strøget, når vi kommer vadende i bare arme, short og badetøfler.


Vi så nogle enkelte par med børn der havde forvildet sig ud .............. avvvvvvvvvvv altså en skandale. Små børn i klapvogne med hermetisk tilknappede vinyl glasbure, måske kan de små slet ikke tåle frisk luft her?.
Vi så også en mor og en far der skærmede deres 4-5 årige søn for vind og fugt med en paraply, de holdt ham fast mellem sig, så han ikke fløj væk, mens de holdt i hver sin side af papaplyen ................ jeg er ikke helt sikker, men måske kan de små slet ikke tåle regn her??


Hold nu op de er sarte, det er som en almindelig dansk sommerdag derhjemme, - let overskyet dag, med støvregn og en forfriskende brise.

1 kommentar:

  1. Ej hvor morsomt, de børn kommer nok ikke til at skyde med snebolde foreløbigt ;))

    SvarSlet