søndag den 2. oktober 2011

Transylvanien??

Den opmærksomme læser har sikkert opdaget at vi netop nu opholder os i det skumle Transylvanien, eller faktisk nærmere bestemt i Marokko.
Fantastisk sted lige indtil mørket falder på *ryster af skræk* ........... nej jeg plejer altså ikke rigtig at være hverken mørkeræd, eller skræmt for ret mange ting. Men her bliver vi begge forvandlet til bævrende kapgængere når det bliver mørkt ved 19 tiden (det bliver ret tidligt mørkt her om vinteren, når kl er 19 her, er den 21 i DK).
Vi bor en lille kilometer ude af en meget mørk og ret stejl landevej (dybe huller og kløfter osv). Men det er ikke det der er så skræmmende, det er simpelthen alle de hjemløse hunde som bor på den strejkning vi skal.
Igår var der en lille en der så sit snit til at følge med os næsten hjem, vi tænkte ikke over at vi skulle ha jaget den væk langt tidligere. Så da vi kommer gående i mørket med den lille fyr i hælene, måtte den største af fastliggerne lige pisse området af, ved at markere her bor JEG. Den gav mig et hårdt puf bag på den ene ankel, og så fulgte den ellers med os resten af vejen .......... den forfulgte os faktisk ret tæt. Ubehageligt tæt, man kunne høre den ånde i mørket og følge de lysende øjne, - ej nu overdriver jeg lidt, men det var faktisk ret nervepirrende.
Her til aften da vi havde fået vores aftensmad nede i byen, måtte vi nærmest snige os ud af byen og løbe hjem. Vi kom hjem uden at løbe på Grev Dracula igen (vi så han fulgte nogle andre hjem)

1 kommentar:

  1. hæ hæ ,,,, ku du ikke få manden din til at pisse territoriet af ;O)

    SvarSlet