mandag den 3. oktober 2011

Den ultimative nisse test

Jeg har før skrevet om mildest talt underlige toiletdøre i surfer camps (lavet af bølgepap mm). Troede egentlig det med dørene var et fuldstændig overstået kapitel når man gik flere kategorier op (betalings mæssigt).

Her i Marokko bor vi i en meget stor luksus villa med terasse helt ud i havet osv. Lejligheden er så stor at man skal huske det hele når man henter noget i en ende, for at gå ned i den anden. Når man er på toilet eller i det soveværelse vi bruger, så skal man passere en meget lang gang gennem huset ned forbi alle vores rum for at komme ned i stue og altan. Ved ikke om man overhovedet kan se det særlig godt på fotoet, men det gør ikke så meget, for det er slet ikke lejlighedens størrelse jeg ville fortælle om. Dette indlæg skulle faktisk handle om toiletdøre.

Nu vi er igang med omveje og afstikkere, kan vi forresten lige tage en tur omkring toiletpapir ................ det bruger man altså ikke her i landet. Man har sin private lille vandspand, men det nægter vi, så vi køber moget der minder om toiletruller for en formue i den lokale lillebitte biks. De kalder den supermarket, det hmmmmm ja ok verdens mindste 4 m2 supermarked. Hvis vi boede her fast ville vi nok leve med spanden for papiret er så dyrt at butikken nok kan bygge 4 nye m2 når vi engang tager hjem til Danmark.

Nå ja ok så kommer vi til toiletdøren.  Der er en *weeeeeeeeeee* store sager *klapper højt*, men den er så lille (det er den lille brune i baggrunden) at man skal være nisse eller gnom af en slags for at komme ind og ud af den uden at slå hovedet. Jeg balrer briller og hovedbund mod karmen konstant.
Janus påstår han ikke rammer karmen. Ja men godt så, så er det bevist at Janus er nisse.

Sjovt nok snakker vi altid om at hvis man en dag ikke kan lukke et flysædes sikkerhedsbælte (der er altid nogle med der skal have flere bælter) så er man klart for fed. men efterfhånden overvejer jeg om testen slet ikke handler om flyseler men om lokumsdøre.

Man skal være lille og væver
for at kunne komme igennem en dør
der er vildt snæver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar